Tack till alla röster i Hemmaklubben

Publicerad: 2022-11-15 15:31

Hemmaklubbens tabell avgord för 2022. IF Elfsborg tilldelas 550 000 kronor.

Den 1 januari 2020 blev Unibet ny huvudpartner till Allsvenskan och Superettan. Som partner till Svensk Elitfotboll arbetar Unibet aktivt för en positiv utveckling av fotbollen och supporterupplevelsen, med satsningar på akademiverksamhet, samhällsprojekt, spelansvar samt att motverka matchfixning.

I initiativet Hemmaklubben kan supportrarna påverka hur stor del av 20 miljoner kronor som tillfaller klubbarna i slutet av varje säsong. Detta bygger på att klubbarnas supportrar, på Unibets hemsida, väljer sin favoritklubb bland lagen i Allsvenskan och Superettan. Efter att tiotusentals supportrar har sagt sitt, kan Unibet nu avslöja hur miljonerna ska fördelas.

IF Elfsborg hamnade tillslut på femtonde plats i Hemmaklubbens tabell för 2022 och tilldelas därför 550 000 kronor.

Stort tack för alla röster!

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer