220307 Utsiktens Allan Mohideenoch Elfsborgs Prince Isaac Kouame under träningsmatchen i fotboll mellan Elfsborg och Utsikten den 7 mars 2022 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0162

Prince Isaac Kouame lämnar IFE

Publicerad: 2022-11-29 12:02

Prince Isaac Kouame lämnar IF Elfsborg efter årsskiftet.

Efter flera fina år i IF Elfsborgs ungdom- och elitverksamhet flyttades Prince Isaac Kouame upp till a-truppen inför säsongen 2020. I samma veva skrev han på ett a-lagskontrakt över säsongen 2022. Under sina år i a-truppen har Kouame spelat flera matcher i Allsvenskan och i Svenska Cupen. Dessutom har anfallaren, genom föreningssamarbeten, representerat GAIS, Motala AIF och senast Skövde AIK. Efter årsskiftet löper kontraktet med IF Elfsborg ut. Vi tackar Prince Isaac och önskar honom all lycka till i karriären.

– Elfsborg har känts som en familj sedan jag kom till Sverige. Klubben har hjälpt mig med mycket, att bli den spelare som jag har blivit. Jag har haft fina lagkamrater och ledare så jag vill bara tacka Elfsborg för allt, säger Prince Isaac Kouame.

– Det har alltid varit Elfsborg och klubben har betytt väldigt mycket för mig. Så det är synd att vi lämnar varandra nu men jag hoppas att vi hittar varandra igen i framtiden, avslutar han.

– Vi tackar Prince Isaac för tiden i Elfsborg. Han har under sina år alltid jobbat hårt och visat att han vill utveckla sig. En spelare med stor potential men som vi av konkurrensskäl inte kan erbjuda en förlängning. Vi önskar honom all lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär, säger manager Jimmy Thelin.

Huvudpartners