220918 Ungdomar i publiken inför fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Sirius den 18 september 2022 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0219

Välkomna till Elfsborgsdagen 2023!

Publicerad: 2023-01-03 11:57, Uppdaterad 2023-01-03 14:37

Nu är det inte långt kvar till försäsongen äntligen startar – och lördagen den 21 januari vill vi bjuda in alla Elfsborgare till Rydahallen för en trevlig upptaktsdag i gulsvart anda!

Inom kort drar förberedelserna inför säsongen igång på allvar för både vårt dam- och herrlag. Då vill vi givetvis samla gulsvarta supportrar, medlemmar och sponsorer under en härlig dag tillsammans där båda lagen kommer att spela matcher.

Från klockan 12:30 den 21 januari är dörrarna till Rydahallen öppna. Det kommer då finnas möjlighet att handla från våra kiosker vid entrén, eller så kan du mätta magen med Fish n Chips från Captain John’s foodtruck som står parkerad utanför. Vanligtvis hittar du foodtrucken på bortasektionen under våra allsvenska hemmamatcher på Borås Arena – men nu får även Elfsborgssupportrar alltså chansen att testa den populära maten! Inne i hallen är Stämpla Ut på plats och styr musiken för att höja stämningen ytterligare under dagen.

Klockan 13:00 kliver herrlaget på plan för att spela en internmatch. När matchen avslutats kommer spelarna även att stanna kvar en stund för att umgås, skriva autografer och ta bilder. Vi laddar sedan om för årets första västderby. Klockan 15:30 är det nämligen avspark i damlagets första träningsmatch för året, som alltså spelas mot IFK Göteborg.

Varmt välkomna – vi ses i Rydahallen!

Elfsborgsdagen 2023

När? Lördag 21 januari
Var? Rydahallen
Tid? Från 12:30
Fri entré för alla.

Säsongens första träningar

Dam: Måndag 9 januari 17:30, Borås Arena.
Herr: Torsdag 12 januari 10:45, Rydahallen.

OBS! Rydahallen tar max 800 personer, först till kvarn gäller. Ingen anmälan krävs.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer