Bli medlem i IF Elfsborg

Publicerad: 2023-02-27 15:26, Uppdaterad 2023-02-28 10:20

Ett medlemskap visar ditt och ert stöd för föreningen och ditt medlemskort är ett bevis på ditt engagemang både ekonomiskt och känslomässigt i IF Elfsborg.

Ditt engagemang gör skillnad och förutom vårt herrlag i Allsvenskan och damlag i division två stöttar du genom ditt medlemskap även bland annat vår elit- och breddverksamhet och det ständigt pågående arbetet i samhället.

Medlemskap gör också att du och ni kan göra rösten hörd i vår föreningsdemokrati där medlemmarna utgör hela basen. Två gånger per bjuds medlemmar in till medlems- och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt kan utveckla och påverka vår förening.

IF Elfsborg är otroligt tacksamma för varje medlem och handlingen som ett medlemskap innebär ger oss en framtidstro, där vi blir fler och starkare. Vi Tillsammans.

En medlem – en röst

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

I medlemskapet ingår

Bli medlem

  1. Du har fått en avisering via mejl från IF Elfsborg, följ den och betala medlemskapet.
  2. Du har inte varit medlem tidigare och inte fått något mejl från IF Elfsborg. Då registrerar du ditt medlemskap genom att klicka HÄR. OBS: Tidigare medlem som ej fått avisering från Elfsborg, mejla medlem@elfsborg.se

Nytt medlemsystem

Till 2023 använder IF Elfsborg sig av Sportadmin som medlemsystem. Som medlem och förälder ska det vara enkelt att koordinera och planera föreningsvardagen i alla lägen och situationer och för våra lojala medlemmar och publik ska hitta sitt medlemskort och få info. I vår medlemsapplikation hittar ledare, medlemmar och föräldrar allt som rör laget och föreningen. Här hanterar vi medlemskort, kallelser, nyhetsbrev och utskick.

Unik medlemshalsduk

Nu släpper IF Elfsborg en specialdesignad medlemshalsduk endast för dig som valt att teckna medlemskap i föreningen. Halsduken går att beställa i samband med att du tecknar/förnyar ditt medlemskap.

Såhär beställer du din unika medlemshalsduk:

För att beställa halsduken gå till bokningssidan via länken här nedan. Logga sedan in övre vänstra hörnet och klicka på ”köp medlemshalsduk – befintlig medlem”.

Om du i dagsläget inte är medlem finns två scenarier:

  1. Du har fått en avisering via mejl från IF Elfsborg, följ den och betala medlemskapet. Sedan kan du på samma sätt som befintliga medlemmar beställa din halsduk genom länken nedan.
  2. Du har inte varit medlem tidigare och inte fått något mejl från IF Elfsborg. Då registrerar du ditt medlemskap genom att klicka HÄR. Senare i din registrering kommer du att få förfrågan om att beställa en medlemshalsduk. OBS: Tidigare medlem som ej fått avisering från Elfsborg, maila medlem@elfsborg.se

Fysiskt medlemskort

Du som medlem kan göra en beställning av ett fysiskt medlemskort för 2023. Vid eventuell beställning skickas kort hem till din adress du angivit när du registrerat dig som medlem. Kortet måste beställas innan 30 april 2023. I april 2023 kommer medlemskorten att tryckas och skickas ut. OBS! Är du medlem har du också fått ditt medlemskort digitalt i Sportadmin-appen som fungerar precis lika bra som ett fysiskt.

Såhär beställer du ditt medlemskort:

  1. Gå till bokningssidan via nedan länk, logga in i övre vänstra hörnet med samma mail du tecknade ditt medlemskap.
  2. Klicka på Köp fysiskt medlemskort – befintlig medlem.

Medlemsavgift 2023

Under året kommer även ditt medlemskort att laddas med diverse erbjudanden och förmåner via SportAdmin MedlemsApp. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som medlem att hålla dig uppdaterad i samband med aktiviteter och kampanjer, för att inte missa viktig information.

IF Elfsborg är såsom allmännyttig ideell förening momsbefriade enligt 4 kap 8 § i momslagen.
Var du medlem 2022?

I sådana fall har du fått en betallänk skickad till dig, där kan du betala för ditt medlemskap för 2023. Om din e-postadress inte fanns i vårt system har en avisering skickats till dig via post. Du kan även uppdatera dina uppgifter och din e-postadress HÄR

Medlemsansvarig & Kontakt
Medlemsansvarig och första kontaktperson mot er medlemmar är Alexander Siniorg. Om du har frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på:
Telefon 033 – 13 91 91 alternativt medlem@elfsborg.se

Huvudpartners