23 mars – lansering av årets matchtröja

Publicerad: 2023-03-02 11:41

Vi fortsätter på samma succé som 2022! Torsdagen den 23 mars från klockan 18:00 är alla Elfsborgare varmt välkomna till The Food Company för en kväll med god mat och dryck, trevligt umgänge och efterlängtad presentation av årets matchtröja.

På The Food Company kommer det finnas möjlighet att köpa tacotallrik med dryck till grymt Elfsborgspris, för att hålla energinivån och stämningen på topp.

Du som förbeställt matchtröjan

Intersport är på plats för den stora höjdpunkten – matchtröjan 2023. Du som förbeställt din tröja kommer att kunna prova ut storlek och ta med dig tröjan hem. Har du däremot inte förbeställt en tröja kan du även prova och köpa direkt på plats.

Elfsborgskväll med matchtröjelansering

Plats: The Company, Skaraborgsvägen 3c
Tid: Välkomna från kl. 18:00

Varmt välkomna till en härlig kväll i sann Elfsborgsanda!

Vår ambition är att alla som har förbeställt matchtröjor ska kunna hämta ut sina tröjor det här datumet. Vi reserverar oss för eventuellt försenade leveranstider. Kan du inte komma vid tillfället, eller om tröjan blir försenad, kommer du kunna prova och hämta i Intersports butik i Knalleland längre fram.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer