Herrlaget på plats i Portugal

Publicerad: 2023-03-04 19:26

Tidigt under morgonen påbörjade IF Elfsborgs herrlag än en gång färden mot Portugal och Algarvekusten för en veckas träningsläger.

Likt det förra träningslägret samlades samtliga resenärer 03:40 på Borås Arena. När det var dags att packa in likväl utrustning som spelare i bussen och åka mot Landvetter stod det även klart att det återigen var Besfort Zeneli som hade turen på sin sida – och fick se till att kamerastativet kom med på resan.

Efter ett par timmars förseningar landade vi äntligen på flygplatsen i Faro, och en halvtimmes busstur tog sedan hela gänget till veckans boende. En efterlängtad lunch serverades innan det var dags att ta en stund till att komma iordning i rummen.

Allvaret började därefter direkt med lägrets första träningspass – där spelarna fick välja att spendera tiden i hotellets gym eller ute på fotbollsplan. Nu vankas det snart middag innan vi laddar upp inför lägrets första, fullspäckade heldag!

Truppen i Portugal: Tim Rönning, Hakon Valdimarsson, Johan Larsson (ansluter i veckan), André Boman, Viktor Widell, Gustaf Lagerbielke, Gustav Henriksson, Sebastian Holmén, Buhari Ibrahim, Niklas Hult, André Römer, Michael Baidoo, Timothy Ouma, Ahmed Qasem, Kevin Holmén, Emmanuel Boateng, Besfort Zeneli, Noah Söderberg, Jacob Ondrejka, Alexander Bernhardsson, Jeppe Okkels, Jack Cooper-Love, Per Frick, Sveinn Gudjohnsen samt Gottfrid Rapp och Ludvig Richtnér som tillhör U19.

Matcher i Portugal

Under veckan i Portugal kommer laget spela två träningsmatcher – mot Brentford B och Breidablik. Matcherna kommer inte att sändas, utan du kan följa dem live via IF Elfsborgs twitterkonto.

IF Elfsborg – Brentford B
Torsdag 9 mars 12:00

IF Elfsborg – Breidablik
Torsdag 9 mars 17:00

Matchtider kan även komma att ändras.

Huvudpartners