Nu lanserar vi Storlogen 2023!

Publicerad: 2023-03-11 10:34

Som en nyhet 2023 är vi glada att kunna erbjuda vår publik på Ålgårdsläktaren möjlighet att få fantastiskt god mat signerad Balthazar under våra matcher på Borås Arena. Storlogen erbjuder en varm och härlig lokal med den bästa panoramautsikten över planen med öl- och vinrättigheter samt egna toaletter.

OBS! Fram till och med 14/3 har årskortsinnehavare förtur att boka plats i Storlogen till alla fastslagna allsvenska matcher. Därefter (14/3) öppnas bokningen upp för medlemmar för att 19/3 öppnas upp för övriga Elfsborgare. (Bokningslänkar skickas ut via mejl till årskortsinnehavare och medlemmar)

Storloge paketalternativ (Max 40 platser)

Matpaket med stol – För dig som vill ha en helhetsupplevelse utöver det vanliga! Börja matchen med en härlig buffé innan avspark med möjlighet att köpa till dryck med eller utan alkohol. Sitt lite extra bekvämt på balkongen med vadderade stolar på Borås Arenas absolut bästa platser och njut av Elfsborg. I halvlek bjuds det på kaffe och kaka samt möjlighet att köpa till dryck.

Detta ingår: Matchbiljett, buffé (exkl. dryck), kaffe och kaka.

När: Buffé serveras 60 min innan avspark, kaffe och kaka i halvlek.

Var: Storlogen på Ålgårdsläktaren

Pris: 599 kr

Matpaket utan stol – Perfekt för dig med årskort eller som redan har en stol på Ålgårdsläktaren. Ladda upp före matchen med en härlig buffé innan avspark med möjlighet att köpa till dryck med eller utan alkohol. Njut av att se Elfsborg spela på en stolsplats utanför storlogen och återvänd i halvlek när det bjuds på kaffe och kaka samt möjlighet att köpa till dryck.

Detta ingår: Buffé (exkl. dryck), kaffe och kaka. Notera att en biljett till Ålgårdsläktaren krävs.

När: Buffé serveras 60 min innan avspark, kaffe och kaka i halvlek.

Var: Storlogen på Ålgårdsläktaren

Pris: 299 kr.

Boka din plats senast 5 dagar innan match, allergier meddelas i förväg via mejl.

OBS! Fram till och med 14/3 har årskortsinnehavare förtur att boka plats i Storlogen till alla fastslagna allsvenska matcher. Därefter (14/3) öppnas bokningen upp för medlemmar för att 19/3 öppnas upp för övriga Elfsborgare. (Bokningslänkar skickas ut via mejl till årskortsinnehavare och medlemmar)

Huvudpartners Officiella sportleverantörer