Välkommen Alfred!

Publicerad: 2023-03-27 15:32

IF Elfsborg är mycket glada över att presentera och välkomna föreningens nya Supporter Liaison Officer (SLO) – Alfred Johansson!

– Jag har i drygt 15 år åkt land och rike runt och följt IF Elfsborg, utöver det har jag varit engagerad i tifogrupp och supporterförening bland annat, därför var det självklart för mig att ta den här chansen när den dök upp, säger Alfred.

Alfred kommer i rollen som SLO vara länken mellan IF Elfsborg och föreningens supportrar, och det är alltså Alfred som ansvarar för supporterfrågor kring IF Elfsborg. Sedan tidigare arbetar Emmelie Andersson som SLO och kommer fortsätta att vara en resurs på matchdagar.

Vad innebär rollen som SLO för dig?

– För mig handlar SLO-rollen mycket om att agera brygga mellan supporterkulturen och föreningens olika delar och i grunden handlar det om att vi ska samarbeta och göra bra saker tillsammans. Transparens och delaktighet är självklara ledord. En annan viktig del är att stötta den positiva supporterkulturen vi har kring IF Elfsborg, berättar Alfred.

Hur känner du inför att ta dig an uppdraget?

– Det är lite nervöst men framför allt är jag taggad. Jag ser stor potential och stora utvecklingsmöjligheter i rollen och det är en stark drivkraft. Uppdraget skiljer sig mycket mot vad jag gjort tidigare i mitt yrkesliv men jag hoppas och tror att mina erfarenheter som aktiv supporter kommer att vara användbara i min nya roll, avslutar Alfred.

Vi hälsar Alfred varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om SLO-rollen.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer