Evenemangsinformation – IFE – MFF 28/5

Publicerad: 2023-05-26 10:51, Uppdaterad 2023-05-26 10:52

Nu på söndag den 28 maj klockan 17:30 väntar stormatch på Borås Arena då IF Elfsborg tar emot Malmö FF i allsvenskans tionde omgång. Här nedan finns all tänkbar publikinformation inför matchen. Vi ses på Borås Arena!

Vi vill inleda med att uppmana våra besökare att komma i tid på söndag. Arenan är i skrivande stund i princip slutsåld och det är många besökare som ska ta sig in i tid till matchstart. Vi rekommenderar därför starkt att du är på plats åtminstone 1 timme innan avspark.

Gör som flera tusen Elfsborgare

Ladda ner appen IFElfsborgLive och få de senaste nyheterna samlade på ett och samma ställe. Appen stöds av både  iOS och Android och finns för nedladdning på App Store och Google Play.

Med vår officiella app håller du dig uppdaterad kring allt som gäller IF Elfsborg. I appen kan du köpa och hantera dina biljetter, följa matcherna via liveuppdaterade resultat och ta del av videoklipp från matcherna en timme efter att dom är färdigspelade. Du hittar också videoklipp med alla mål och matchhändelser för Elfsborg i Allsvenskan sedan 2017.

Ladda ned appen här:

Kiosker

I våra kiosker runt om arenan har vi som vanligt ett brett utbud av käk, dryck och godsaker. Välkomna att mätta magen eller stilla sötsuget i någon av våra kiosker.

Det här händer på arenan

Som vanligt kommer ett antal stolar på Borås Arena ha svarta stolsöverdrag från Knalleland över sig. Du som sitter på en Knallelandsstol kommer kontaktas i veckan för att hämta ut ett presentkort till ett värde av 500 kr!

Storloge på Ålgårdsläktaren

Som en nyhet 2023 är vi glada att kunna erbjuda vår publik på Ålgårdsläktaren möjlighet att få fantastiskt god mat signerad Balthazar under våra matcher på Borås Arena. Storlogen erbjuder en varm och härlig lokal med den bästa panoramautsikten över planen med öl- och vinrättigheter samt egna toaletter.

Till söndagens match är storlogen fullbokad!

Gulsvart uppladdning

Innan det är dags för avspark i söndagens match finns det trevliga alternativ för att ladda upp tillsammans med andra Elfsborgare. Vädret väntas vara på topp och det är som upplagt för en härlig dag i gulsvart anda!

Ladda upp på Gula Torget

Inför varje allsvensk hemmamatch anordnar supporterföreningen Guliganerna grym matchuppladdning på supportertorget ’Gula Torget’ – och i år är inget undantag. Här samlas Elfsborgare för att ladda upp inför matchen och här njuter man av god hamburgare, något att dricka, härlig gemenskap och grym musik. Det enda som behövs för att vara med är matchbiljett till Elfsborgsläktaren. På söndag bjuds det även på livespelning – det vill du inte missa!

Som vanligt öppnar Gula Torget 2 timmar innan avspark – alltså klockan 15:30.

Från 2023 är det Balthazar som driftar mat och dryck på torget. En app som heter Ancon order används för beställning av mat, meny finns att se på plats. För dryck är det beställning på plats samt kort eller swishbetalningar som gäller – och alltså inte den nya appen.

Ladda ner appen här:

Läs mer om Elfsborgsläktaren HÄR

Uppladdning för hela familjen

Inför säsongen har vår populära familjeläktare flyttat från Ålgårdsläktaren till Sjuhäradsläktaren – vilket innebär att familjeuppladdning äger rum inne på läktarens pausyta. Där är bland annat Partaj på plats och erbjuder alla barn och ungdomar en snygg ansiktsmålning, det finns en skapandeverkstad där du kan pyssla och du kan även köpa något gott i våra kiosker inför matchen.

På ytan utanför läktaren och i Sjuhäradshallen kommer det på söndag dessutom hända massvis med roligt! I Sjuhäradshallen precis bredvid Borås Arena anordnar SISU ett gäng roliga prova-på-aktiviteter mellan klockan 14:00-16:30. På ytan utanför läktaren finns en hoppborg där alla barn kan passa på att bränna av lite extra energi och tagga till inför matchen. Där kommer även Emil Jylhänlahti vara på plats med en minisarg där det bjuds på aktiviteter, utmaningar och uppvisningar.

Det händer med andra ord en massa härliga saker inför matchen – så se till att vara på plats i tid för att hinna med allt kul!

Klä dig gult

IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar, Umbro och Intersport för att färga hela arenan gul. Årets replica av matchtröjan har tagits emot väl av alla Elfsborgare och finns att köpa på plats på arenan i våra souvenirbutiker. Den går givetvis också att köpa i vår webbshop som så mycket andra fina Elfsborgsprodukter.

Familjeläktaren

På vår Familjesektion på Sjuhäradsläktaren kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Till stämningen med rop, flaggviftande och närhet till Elfsborgsläktaren hejar vi tillsammans fram IF Elfsborg till tre poäng!

Elfsborgsläktaren

Häng med på ståplats! Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Varmt välkomna! Läs mer om vår ståplatsläktare HÄR

Bortasupportrar

Biljetter till bortasektionen, ståplats, säljs i vår ordinarie biljettshop på webben.

Säkerhet & Trygghet

Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen på arenan. IF Elfsborgs arbete med trygghet, säkerhet och service utgår från föreningens värdegrund och uppförandekod som all personal samt besökare förväntas agera enligt.

Läs mer om säkerhet & trygghet HÄR

Huvudpartners Officiella sportleverantörer