Viktig publikinfo – söndagens match

Publicerad: 2023-05-26 13:59, Uppdaterad 2023-05-27 15:09

Under söndagens allsvenska match mot Malmö FF väntas som bekant storpublik – och vi ser fram emot en fantastisk eftermiddag och härlig stämning på Borås Arena.

Då det kommer samlas väldigt mycket människor på söndag är det viktigt att vi hjälps åt för att alla besökare på smidigt vis tar sig in på arenan innan avspark.

För att vara så väl förberedda på publiktillströmningen som möjligt kommer fler entréer öppnas på Sjuhäradsläktaren, och det kommer även att finnas fler vändkors på sidan mot IF Elfsborgs sportkontor samt fler handscanners mot Knalleland. På Elfsborgsläktaren kommer det att finnas fler visitatörer i varje entréfålla.

Kom i tid!

Det är väldigt viktigt att komma till Borås Arena i god tid – och vi vill uppmana våra besökare att vara på plats 1 timme innan avspark för att hinna in på arenan innan matchen startar. Entrén vid Elfsborgs sportkontor öppnar 1,5 timme innan avspark på grund av att det är många aktiviteter och händelser på den ytan.

Elfsborgsläktaren och Gula Torget öppnar 2 timmar innan avspark, och samtliga övriga entréer öppnar 1 timme innan avspark.

Vi vill även påminna om att det finns två ingångar på Sjuhäradsläktaren. En stor del av publiken på läktaren väljer den som vetter mot IF Elfsborgs sportkontor – men det finns även en på andra sidan från Skaraborgsvägen och Knalleland.

Även Ålgårdsläktaren har två ingångar. En bredvid Max Hamburgerrestaurang och en som vetter mot Knalleland.

Tillsammans skapar vi en magisk inramning på söndag!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer