Storpublik väntar på söndag

Publicerad: 2023-05-29 22:09

Slutsåld arena, storseger och strålande sol! Vilken fotbollsfest det blev på Borås Arena under söndagen när IF Elfsborg tog en urstark trepoängare inför en elektrisk hemmapublik. Men vi Elfsborgare hinner knappt ladda om innan det är dags för nästa fotbollsfest – på söndag syns vi ju igen!

Söndagens upplevelse vill vi återskapa redan till helgen när vi tar emot Djurgården. Vi märker redan ett högt tryck på våra biljettsidor och som ni vet blev söndagens match slutsåld – därför uppmanar vi er alla Elfsborgare att ta med era vänner och köp biljetter i tid till på söndag – så att ni inte blir utan. 7000 biljetter har sålts i skrivande stund och det höga biljettrycket gör nu att vi tidigt öppnar upp de centrala sektionerna på övre Ålgårdsläktaren

Nästa match

IF Elfsborg – Djurgårdens IF
Allsvenskan omgång 11, Borås Arena, söndag 4 juni avspark 17:30

Se till att säkra dina biljetter innan det är för sent!

Huvudpartners