Ny seger för IF Elfsborg dam U

Publicerad: 2023-09-11 10:06, Uppdaterad 2023-09-11 10:08

Nystartade U-laget segrade på nytt!

IF Elfsborgs damlag A går fortsatt som tåget i seriespelet och toppar allt jämnt tabellen efter sjutton omgångar. Ett annat lag som leder seriespelet är för året det nystartade u-laget. Laget som startades upp inför säsongen 2023 gör sin första säsong i Division 4 södra. Efter tretton spelade omgångar har laget imponerat med tolv segrar, gjort 78 mål och endast släppt in 9. I helgen som var spelade man hem ytterligare tre nya poäng när Alingsås KIK besegrade med 3-0 hemma på Borås Arena. Se bildspelet från matchen här nedan.

Appen min fotboll

I Svenska Fotbollsförbundets app Min Fotboll kan du följa flera av våra lag. Få livescore, bilder, video, resultat och tabeller. Dessutom kan du vara med och rapportera från matcherna och dela spänningen och glädjen. Mer information om appen hittar du i knappen nedan.

Bildspel från U-laget

Huvudpartners