230528 Elfsborgs supportrar på läktaren under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Malmö FF den 28 maj 2023 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / MB0608

Högt tryck inför söndag

Publicerad: 2023-09-15 09:29

IF Elfsborg – Kalmar FF och Ungdomens dag med mängder av aktiviteter inför match. Inte konstigt att det det råder högt publiktryck på Borås Arena inför söndag. I skrivande stund har vi passerat 7500 sålda biljetter. Slut upp du med och stötta laget mot en viktig trepoängare.

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena. 
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.

Försäljningsställen av biljetter i Borås

ICA City Knalleland, Skaraborgsvägen 25, Öppettider 7-23.

Biljettförsäljningen sker i spelbutiken (förbutiken).

Willys Knalleland, Ålgårdsvägen 5-9, Öppettider 07-21. (Just nu endast köp via Swish på Willys).

IF Elfsborgs biljetthus på Skaraborgsvägen på matchdagen. Vi öppnar 1 timma före avspark.

Vid köp av biljetter vid arenan och hos våra ombud tillkommer 20 kr/biljett jämfört med priserna via vår biljettshop online.

Populära sektioner säljer slut

Vår Familjeläktare har i princip varit helt slutsåld under säsongens samtliga allsvenska hemmamatcher hittills, så vänta inte med att köpa dina biljetter här. För att komma in på aktivitetsområdet krävs biljett till Sjuhäradsläktaren eller till Ungdomens Dag.

Vidare säljer även de centrala sittplatssektionerna på Ålgårdsläktaren ofta slut snabbt. Därför uppmanar vi även dig som är intresserad av dessa platser att säkra dina biljetter nu!

Mängder av aktiviteter för ungdomar och familjer

Redan 15:30 öppnar läktaren öppnar vi upp med ett stort aktivitetsområde. Hoppborgar, prickskytte, ansiktsmålning och massor av härliga aktiviteter och försäljning i samarbete med Bullseye, PARTAJ, Intersport med flera. Det kommer finnas mat till försäljning, SISU har flertalet härliga aktiviteter och Guliganerna kommer ha en flaggmålningsverkstad på plats. För att komma in på aktivitetsområdet krävs biljett till Sjuhäradsläktaren eller till Ungdomens Dag.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer