230917 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Kalmar den 17 september 2023 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0312

Välbesökt Ungdomens Dag 2023

Publicerad: 2023-09-19 15:58

I samband med matchen mot Kalmar i söndags var det även dags för IF Elfsborgs årliga Ungdomens Dag.

Omkring 2000 ungdomar, ledare samt familjemedlemmar från regionens föreningar tog då plats på både Knallelandsläktaren och flera sektioner på Sjuhäradsläktaren för att manifestera styrkan i vår gemensamma breddverksamhet. Tack vare det stora intresset fanns det i år ett aktivitetsområde på Knallelandsläktaren och ett på Sjuhäradsläktaren. Här arrangerades en mängd roliga aktiviteter i samarbete med Bullseye, PARTAJ, Intersport, STC, Fritidsbanken med flera.

Guliganerna anordnade även flaggmålning där ungdomarna fick måla sina egna flaggor som det sedan viftades med på läktaren för att heja fram laget. Ungdomarna på Knallelandsläktaren bjöd även upp till växelsång tillsammans med Elfsborgsläktaren – vilket skapade ett härligt tryck under matchen!

Stort tack till alla inblandade för en härlig eftermiddag – trots att resultatet inte gick vår väg på fotbollsplanen.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer