Över 9000 besökare på Elfsborgsdagen

Publicerad: 2023-10-02 14:24, Uppdaterad 2023-10-02 14:26

Över 9000 Elfsborgare i alla åldrar besökte årets Elfsborgsdag på Borås Djurpark. Mötet med såväl exotiska djur som allsvenska stjärnspelare blev som vanlig en stor succé. 

En bra stund innan portarna till Borås Djurpark öppnades ringlades kön med förväntansfulla Elfsborgare lång. När entrén senare öppnade och de första besökarna nådde Simbaland möttes de bland annat av Fritidsbanken som var på plats med roliga aktiviteter för alla barn, Partaj som stod för ansiktsmålning, souvenirförsäljning från Intersport och Guliganerna samt IF Elfsborgs gå-fotboll som berättade om sin verksamhet.

Framåt 12-tiden blev det väldigt trångt i Simbaland i väntan på Elfsborgsspelarna. Med spelarna på plats blev det intervjuer på scen och härligt umgänge samtidigt som mängder av autografer skrevs och selfies togs. Besökarna fick även se spelare mata pingvinerna och girafferna medan de rörde sig runt i parken.

Årets Elfsborgsdag på Borås Djurpark blev sammantaget mycket lyckad och IF Elfsborg vill rikta ett stort tack till både Borås Djurpark och alla gulsvarta besökare som var med och gjorde dagen till en minnesvärd tillställning! Vi ser redan fram emot nästa år.

Kolla in bildspelet från dagen nedan:

Huvudpartners Officiella sportleverantörer