Rösta– Månadens spelare & tränare

Publicerad: 2023-11-03 14:13

I oktober månads upplaga av Månadens spelare och tränare i Allsvenskan har vi hela tre gulsvarta nominerade!

Bland de nominerade till Månadens spelare finns både Michael Baidoo och Hakon Valdimarsson, som båda stått för fina prestationer på plan under månaden som gått.

Nominering Michael Baidoo

– IF Elfsborg har guldläge efter en stark oktober-månad. Michael Baidoo tog huvudrollen i hemmamatchen mot AIK genom att göra två av målen i 3–0-segern, och har utöver det stått för ett väldigt pålitligt mittfältsspel.

Nominering Hakon Valdimarsson

– Bara en målvakt har varit nominerad till Månadens Spelare i Allsvenskan i år – Elfsborgs Hákon Valdimarsson. För andra gången i år återfinns han bland de fem kandidaterna, detta efter att bara ha släppt in två mål på fyra matcher när Gulsvart gått rent i oktober.

Efter en mycket stark månad med fina resultat är även Jimmy Thelin nominerad till Månadens tränare.

Nominering Jimmy Thelin

– Även IF Elfsborg plockade maximala tolv poäng i oktober, och toppar tabellen inför de två sista omgångarna. Efter att Varbergs BoIS och BP avfärdats spände Gulsvart musklerna i 3–0-segern mot AIK, innan man avslutade med att bortabesegra IFK Göteborg i slutminuterna.

Huvudpartners