Matchvärd – Paroy – din lokala drivkraft

Publicerad: 2023-11-05 09:31

Kvällens matchvärd i matchen mellan IF Elfsborg och Degerfors IF är Paroy – din lokala drivkraft.

Din lokala drivkraft.

Vårt valspråk ”Din lokala drivkraft” beskriver hjärtat av vår verksamhet och bygger på att vara närmare dig som kund och värna om det lokala.

Att vi har valt att ha lokala kontor tror vi är viktigt för dig som kund. Vi vill att du som kund ska känna dig hemma hos oss på mer än ett plan.

Vi brinner för lokala föreningar och organisationer som vi anser är samhällsbyggande och tror att dessa spelar en ovärderlig och avgörande roll för ett fortsatt attraktivt och livskraftigt samhälle. Vi är stolta att vara en del av det lokala föreningslivet och stödja IF Elfsborg och dess verksamhet.

Vi är regionalt lokala.

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss på Paroy. Därför finns vi nära dig och ser till att din arbetsdag fungerar optimalt genom ett brett erbjudande, snabba leveranser och kunnig support. Med vårt tankkort i fickan kör du tryggt över hela Sverige.
Vi tror på att finnas närmare våra kunder och förstår vikten av att ha en lokal närvaro. Vår ambition är att fortsätta utöka vårt nätverk av tankstationer för att finnas där du finns.  Idag har vi sju kontor utspridda från Karlstad i norr till Ystad i söder och säljer produkter på allsköns dialekter.

Lär känna oss.

Det är med stolthet som vi kan titulera oss som Sveriges största privatägda drivmedelskoncern. Våra ägare har sina rötter i de småländska skogarna och vår företagskultur genomsyras av den entreprenörsanda och kreativitet som finns där. Vi ser problem som möjligheter och försöker alltid hitta lösningar för att bättre kunna tillgodose våra kunders behov.

I mitten av 1960-talet började vi leverera diesel, villaolja och smörjoljor lokalt i Småland men sedan dess har vi vuxit rejält och verkar nu i stora delar av Sverige. Nyckeln bakom framgången har varit förmågan att anpassa oss till de förändringar som sker i branschen. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder de produkter som efterfrågas till marknadsmässiga priser och arbetar därför nära våra leverantörer för att tillsammans stärka våra positioner in i framtiden.

Vår försäljning och distribution som utgår från merparten av Sveriges oljedepåer kombinerar vi med vårt rikstäckande nät av återförsäljare och ombud. Tillsammans levererar vi över 200 miljoner liter per år till alla våra kunder runtom i Sverige som får bränsle via direktleveranser eller tankar på någon av våra många stationer – hitta närmsta station här. Vi har både ett eget åkeri som gör oss flexibla och kan ge dig snabba och säkra leveranser samt nära samarbetspartners i de delar av landet där vi själva inte kör.

Paroy.se

Huvudpartners