230528 Elfsborgs supportrar på läktaren under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Malmö FF den 28 maj 2023 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / MB0608

Högt tryck på årskorten

Publicerad: 2023-11-29 15:33

Årskortsförsäljningen för 2024 är i full gång och många Elfsborgare har den här veckan säkrat sina platser till nästa års hemmamatcher.

– Vi märker av ett stort tryck både från de som valt att förnya sina årskort och på nyförsäljningen, säger IF Elfsborgs publikrekryterare och biljettansvarig, Alexander Siniorg.

Efter en vecka in i försäljningen finns det flera intressanta siffror att titta på.

– Ja, vi kan exempelvis säga att vi i detta nu totalt sålt dubbelt så många årskort som förra året vid den här tidpunkten. Familjeläktaren har redan sålt 25 % fler årskort än föregående års totala försäljning och försäljningen på ståplats har ökat med nästan 100 % om vi jämför med samma tidpunkt som förra året, säger Siniorg.

Efter årets succé med matchtröjan kommer samma erbjudande ges till våra trogna årskortsinnehavare även säsongen 2024. Det är en av flera snabbhetspremier som du kan dra nytta av om du förnyar/köper årskort innan årskiftet.

Snabbhetspremie för dig som förnyar eller köper innan 31 december

När du köper eller förnyar ditt årskort innan 31 december 2023 får du i samband med köpet möjligheten att göra följande tillval:

– Matchtröjan 2024 för endast 399 kr (ord. pris. 799 kr). Junior: 299 kr (ord. pris 599 kr).

Du får sedan möjlighet att hämta ut din matchtröja när vi bjuder in till lanseringsevenemang på The Company senast i mars 2024. Kan du inte medverka då så finns matchtröjan att hämta senare i Intersports butik i Knalleland.

Nytt för i år är att även Svenska Cupen-matcher som spelas på Borås Arena (gäller ej eventuell final) ingår i ditt Årskort 2024 om du köper eller förnyar innan den 31 december. Vid matcher i Rydahallen gäller förtur för årskortsinnehavare om de 800 tillgängliga platserna.

Fysiskt årskort

Du som vill ha ett fysiskt årskort kommer inför säsongen 2024 även att kunna göra detta tillval. Samtliga fysiska kort kommer i år att postas till din angivna adress, och IF Elfsborg kommer alltså inte anordna några uthämtningstillfällen. Det är därför extra viktigt att du som väljer till ett fysiskt årskort anger rätt adress vid beställning.

Vid beställning av ett fysiskt årskort kommer det även att tillkomma en administrativ kostnad på 75 kr per kort.

För leverans innan jul: Beställ ditt fysiska årskort senast 7 december 2023.

Du kan beställa ett fysiskt årskort fram till 29 februari.

Huvudpartners