230508 Elfsborgs Jack Cooper-Love jublar efter 3-3 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Sirius och Elfsborg den 8 maj 2023 i Uppsala. Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN / COP 254 / TS0147

Cooper-Love lånas ut

Publicerad: 2024-01-24 09:00

IF Elfsborg lånar ut Jack Cooper-Love till allsvenska nykomlingen GAIS över säsongen 2024.

– Det känns väldigt kul och spännande att se vad 2024 har att erbjuda i GAIS. Jag har fått en väldigt bra bild av föreningen och då blev jag sugen på att ta det här steget, säger Jack.

16 år gammal kom Jack till IF Elfsborg från Aneby och inför säsongen 2021 flyttades han upp till A-laget från föreningens ungdomsled. Han gjorde sin allsvenska debut i april samma år. Under våren 2022 lånades Jack ut till Skövde AIK, för att under hösten återvända till gulsvart och skriva nytt kontrakt med föreningen. Säsongen 2023 gjorde Jack 1 mål och 1 assist i gulsvart innan han i juli lånades ut till Halmstads BK under hösten.

– Nu ser jag fram emot att öka mina chanser för speltid och få ännu mer erfarenhet av allsvensk fotboll. Det är det som är högst upp i mina prioriteringar. Nu är mitt mål att vinna så många matcher som möjligt med GAIS under säsongen som kommer, avslutar Jack.

Huvudpartners