Lansering av matchtröjan 2024

Publicerad: 2024-02-12 19:30, Uppdaterad 2024-02-12 17:24

Torsdagen den 29:e februari bjuder IF Elfsborg in till Matchtröjans kväll där alla Elfsborgare är varmt välkomna till The Food Company – Kvällen bjuder på god mat och umgänge, underhållning och självklart presentation av årets matchtröja.

På The Food Company kommer det finnas möjlighet att avnjuta en taco-tallrik med dryck till ett förmånligt Elfsborgs-pris. Förutom det bjuds det även på underhållning i form av live-musik innan vi klockan 19:04 presenterar kvällens behållning – årets matchtröja!

Du som förbeställt tröjan

Intersport kommer att vara på plats under kvällen och hjälpa dig som har förbeställt årets matchtröja med att välja ut rätt storlek. För dig som inte har förbeställt årets matchtröja kommer självklart möjligheten finnas att prova och köpa en på plats.
OBS: Observera att för de som inte har möjlighet att närvara kommer tröjorna finnas för uthämtning på Intersport i Knalleland dagen efter denna kväll, det vill säga 1/3. 

Matchtröjans kväll

Plats: The Company, Skaraborgsvägen 3c Borås
Datum: Torsdagen den 29/2
Tid: Insläpp från kl 18.00

Har du några frågor eller fundering om kvällen? Maila info@elfsborg.se

Varmt välkomna till en härlig kväll i sann Elfsborgs-anda!

Huvudpartners