Välkommen Jacob

Publicerad: 2024-03-18 17:03

IF Elfsborg är mycket glada över att presentera och välkomna föreningens nya Supporter Liaison Officer (SLO) – Jacob Norrhult!

– Ett otroligt hedersamt uppdrag och jag ser fram emot att komma igång, säger Jacob.

Jacob är uppvuxen i Småland, 8 mil från Borås men det är inget som har påverkat hans kärlek till IF Elfsborg.

– Jag är ju uppvuxen med Elfsborg där både min farfar och pappa var Elfsborgare så jag fick lära mig tidigt att vara Elfsborgare. Jag har åkt på matcher sen jag var 15 år, hemma som borta och Europamatcher där jag håller guldet 2012 som bästa minne, säger han.

Jacob kommer i rollen som SLO vara länken mellan IF Elfsborg och föreningens supportrar, och det är alltså Jakob som ansvarar för supporterfrågor kring IF Elfsborg.

– Somt sagt så känns det ärofyllt att ha fått den här rollen, och jag ser fram emot att komma nära supportrarna och föreningen. Jag känner ett stort ansvar också såklart. Jag tror på kommunikation och förmågan att lyssna, men samtidigt att kunna känna en egen trygghet i rollen och arbetet kommer kunna leda till bra vägar framåt, säger Jacob.

– Jag hoppas att vi tillsammans kommer att skapa många fina minnen framöver och att jag kommer kunna bli en naturlig del av att gå på match och IF Elfsborg, fyller Jacob i.

Jacob gjorde sin första dag hos IF Elfsborg måndagen den 18 mars och reflekterar över de första intrycken han fått än så länge:

– Jag har fått ett otroligt bra välkomnande. Väldigt tydligt, men jag har också fått komma direkt in i hetluften och det kommer ta ett tag innan jag landar i rollen helt, men det här varma bemötandet har gett en bra start i den processen, avslutar Jacob.

Vill du veta mer om SLO-rollen kan du läsa mer här!

Huvudpartners