Evenemangsinformation: IFE – KFF 22/4

Publicerad: 2024-04-18 14:05


Efter två raka bortmatcher är det äntligen dags att ses på Borås Arena igen – och på måndag klockan 19:00 tar IF Elfsborg emot Kalmar FF i Allsvenskans fjärde omgång. Här nedan finns all tänkbar publikinformation inför matchen. Vi ses på Borås Arena!

Vi vill inledningsvis påminna om att lämna väskan hemma. Polismyndighetens beslut om totalt väskförbud står kvar, vilket innebär att du inte får lov ta med dig någon typ av väska in på Borås Arena. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av en väska, och de kommer då att kontrolleras av personal vid inpassering till Borås Arena.

Biljetter

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena.
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.

Säkra din biljett nu via länken nedan!

Försäljningsställen av biljetter i Borås

ICA City Knalleland, Skaraborgsvägen 25, Öppettider 7-23.
Biljettförsäljningen sker i spelbutiken (förbutiken).
Willys Knalleland, Ålgårdsvägen 5-9, Öppettider 07-21.
IF Elfsborgs biljetthus på Skaraborgsvägen på matchdagen. Vi öppnar 1 timma före avspark.

Gör som flera tusen Elfsborgare

Ladda ner appen IFElfsborgLive och få de senaste nyheterna samlade på ett och samma ställe. Appen stöds av både  iOS och Android och finns för nedladdning på App Store och Google Play.

Med vår officiella app håller du dig uppdaterad kring allt som gäller IF Elfsborg. I appen kan du köpa och hantera dina biljetter, följa matcherna via liveuppdaterade resultat och ta del av videoklipp från matcherna en timme efter att dom är färdigspelade. Du hittar också videoklipp med alla mål och matchhändelser för Elfsborg i Allsvenskan sedan 2017.

Ladda ned appen här:

Kiosker

I våra kiosker runt om arenan har vi som vanligt ett brett utbud av käk, dryck och godsaker. Välkomna att mätta magen eller stilla sötsuget i någon av våra kiosker.

Det här händer på arenan – Halsdukens dag

På måndag är det även den så kallade Halsdukens dag – då vi hyllar den gulsvarta halsduken lite extra mycket. Redan nu kan du i Intersports butik i Knalleland köpa dig en halsduk för 149 kr (ord. pris 199 kr). Du kommer även kunna ta del av samma erbjudande i butikerna på arenan på matchdag!

På Ålgårdsläktarens pausyta kommer Elfsborgaren Torbjörn ’Tåbben’ Lindeberg dessutom att ha en utställning med historiska Elfsborgshalsdukar dagen till ära – missa inte att kolla in detta!

Som vanligt kommer ett antal stolar på Borås Arena ha svarta stolsöverdrag från Knalleland över sig. Du som sitter på en Knallelandsstol är välkommen in till IF Elfsborgs sportkontor mittemot arenan direkt efter matchen för att hämta ut ett presentkort till ett värde av 250 kr!

Storloge på Ålgårdsläktaren

Från säsongen 2023 erbjuder vi vår publik på Ålgårdsläktaren möjlighet att besöka storlogen – och där få fantastiskt god mat signerad Balthazar under våra matcher på Borås Arena. Storlogen erbjuder en varm och härlig lokal med den bästa panoramautsikten över planen med öl- och vinrättigheter samt egna toaletter.

Till måndagens match finns det fortfarande platser kvar i storlogen.

Gulsvart uppladdning

Innan det är dags för avspark i måndagens match finns det trevliga alternativ för att ladda upp tillsammans med andra Elfsborgare.

Utmana IF Elfsborg E-sport

Inför matchen mot Kalmar kommer IF Elfsborgs E-sportlag finnas på plats på pausytan vid vår Föreningsläktare på Sjuhäradsläktaren i samarbete med Maksimer. Här kan du som besökare utmana dem på match i FC 24!

Ladda upp på Gula Torget

Inför varje allsvensk hemmamatch anordnar supporterföreningen Guliganerna grym matchuppladdning på supportertorget ’Gula Torget’ – och i år är inget undantag. Här samlas Elfsborgare för att ladda upp inför matchen och här njuter man av god mat, något att dricka, härlig gemenskap och grym musik. Det enda som behövs för att vara med är matchbiljett till Elfsborgsläktaren.

Som vanligt öppnar Gula Torget 2 timmar innan avspark – alltså klockan 17:00.

Från 2023 är det Balthazar som driftar mat och dryck på torget. En app som heter Ancon order används för beställning av mat, meny finns att se på plats. För dryck är det beställning på plats samt kort eller swishbetalningar som gäller – och alltså inte den nya appen.

Ladda ner appen här:

Läs mer om Elfsborgsläktaren HÄR

Uppladdning för hela familjen

Vår populära familjeläktare hittar du på Sjuhäradsläktaren och inne på pausytan äger familjeuppladdning rum. I vår Familjehörna kan alla barn och ungdomar få en snygg ansiktsmålning, sprayfärg i håret, pyssla eller så kan du kan köpa något gott i våra kiosker inför matchen.

Klä dig gult

IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar, Umbro och Intersport för att färga hela arenan gul. Årets replica av matchtröjan har tagits emot väl av alla Elfsborgare och finns att köpa på plats på arenan i våra souvenirbutiker. Den går givetvis också att köpa i vår webbshop som så mycket andra fina Elfsborgsprodukter.

I butikerna på arenan kan du under måndagen även köpa Matchens vara – vilket är valfri Elfsborgshalsduk för 149 kr (ord. pris 199 kr.)!

Med premiär på måndag öppnar dessutom Intersport en butikscontainer utanför Ålgårdsläktaren, där alla Elfsborgare kan införskaffa sig något gulsvart! Butiken öppnar 2 timmar innan avspark, alltså klockan 17:00 på måndag.

Familjeläktaren

På vår Familjesektion på Sjuhäradsläktaren kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Till stämningen med rop, flaggviftande och närhet till Elfsborgsläktaren hejar vi tillsammans fram IF Elfsborg till tre poäng!

Elfsborgsläktaren

Häng med på ståplats! Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Varmt välkomna! Läs mer om vår ståplatsläktare HÄR

Bortasupportrar

Biljetter till bortasektionen, ståplats, säljs i vår ordinarie biljettshop på webben.

Säkerhet & Trygghet

Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen på arenan. IF Elfsborgs arbete med trygghet, säkerhet och service utgår från föreningens värdegrund och uppförandekod som all personal samt besökare förväntas agera enligt.

Läs mer om säkerhet & trygghet HÄR

Huvudpartners