240524 Elfsborgs Per Frick under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Halmstad den 24 maj 2024 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0369

Biljettsläpp Europa Leauge

Publicerad: 2024-06-18 15:23, Uppdaterad 2024-06-24 14:32

Efter dagens lottning står det klart att IF Elfsborgs ställs mot Pafos FC i kvalomgång 1 till Europa League. Under morgondagen släpps biljetterna för årskortsinnehavare – här är allt du behöver veta inför biljettsläppet.

IF Elfsborg – Pafos FC

Q1 | Europa League
11 juli
Borås Arena

Biljettsläpp – hur går det till?

Imorgon släpps alltså biljetterna inför hemmamatchen i kvalomgång 1 mellan IF Elfsborg och Pafos FC. Årskortsinnehavare kommer erbjudas förtur på reserverade platser till anpassat pris fram till och med måndag 24 juni kl 13.00, då biljettförsäljningen släpps upp för allmänheten.

Biljettsläpp – Årskortsinnehavare

Från och med imorgon kommer du som årskortsinnehavare att bli kontaktad via mejl. I mejlet kommer det att finnas länk till vår biljettshop samt instruktion för hur du genomför biljettköpet. Man går enklast till elfsborg.ebiljett.nu och loggar in med samma mail man köpt sitt årskort med. Har man inget lösenord eller har glömt av det, klickar man på Återsäll lösenord och skapar ett nytt via mail. Väl inne i biljettshopen finns reservationen under Meny –> Konto –> Reservationer.
Årskortsinnehavare kommer erbjudas förtur på reserverade platser till anpassat pris fram till och med måndag 24 juni kl 13.00, då biljettförsäljningen släpps upp för allmänheten.

Har du inte fått något mail, saknar reservation eller har andra frågor och funderingar? Hör av dig till biljetter@elfsborg.se

Biljettsläpp – Allmänheten

På måndag den 24 juni kl. 13:00 startar den allmänna försäljningen av biljetter till Europa League Q1. Biljetterna köps som vanligt enklast via vår biljettshop på elfsborg.se. Annars går det bra att köpa biljetter hos någon av våra biljettleverantörer, ICA City Knalleland och Willys i Knalleland.

Elfsborgsläktaren

Under Europamatcherna så kommer det att finnas stolar monterade på Elfsborgsläktaren då det är ett krav från UEFA då Elfsborgsläktaren annars inte är godkänd för Europaspel. På grund av installationen av stolar kommer antalet biljetter på Elfsborgsläktaren vara begränsade och därav är det först till kvarn som gäller.

Gula hörnan – Ungdomsrabatt

Då antalet biljetter på elfsborgsläktaren kommer vara begränsat kommer gula hörnan på ålgårdsläktaren att fungera som en förlängning av Elfsborgsläktaren. De ungdomar som är innehavare av Framtidskortet på Elfsborgsläktaren kommer till matchen istället erbjudas reserverade platser vid gula hörnan, som också är reserverade fram till och med måndag 24 juni kl. 13:00. Då såklart till samma pris som det hade kostat på Elfsborgsläktaren.

Har du övriga frågor eller funderingar? Hör av dig till biljetter@elfsborg.se

Huvudpartners