240401 Elfsborgs Terry Yegbe under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Värnamo den 1 april 2024 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0351

Supporterinfo: Inför Pafos borta

Publicerad: 2024-06-19 12:40

Efter gårdagens lottning står det klart att IF Elfsborg ställs mot Pafos FC från Cypern i kvalomgång 1 av Europa League. Den 18 juli spelas bortamötet på Cypern – här är bra information för dig som vill hänga med på resan!

Spelplats och flyg

Pafos FC – IF Elfsborg
Match 2, Europa League Q1
18 juli, Alphamega Stadium

Matchen mellan Pafos FC och IF Elfsborg kommer att spelas den 18 juli på Alphamega Stadium som ligger cirka 15 kilometer från Limassols stadskärna. HÄR kan du se arenans placering på Google Maps.

Det finns två flygplatser med relativt lika avstånd till Limassol och dessa är Larnaca International Airport och Paphos International Airport.
Avståndet från Larnaca till Limassol är 67 km och från Paphos är det 68 km. I restid är det cirka 1h med kollektivtrafik som är estimerat från flygplatserna. Sett till flygtid och aktuella priser rekommendera vi flyg till Larnaca International Airport i första hand, då det just nu både är billigare och samtidigt kortare restid.

Biljetter

Då biljettbokning inför bortamatcher i Europaspelet skiljer sig från allsvenska fotbollsmatcher kommer mer info att komma framöver med hur biljetterna köps.

Informationsgrupp på Facebook

För Elfsborgare som ska resa ut i Europa har det skapats en facebookgrupp vid namn “IF Elfsborg i Europa”. Här kommer det delas information rörande eventuella samlingar, tips på hotell och flyg samt allmän information som kan underlätta för resandet.

Gruppen hittar ni HÄR

Mer info angående Europaspelet samt nästkommande resmål kommer framöver.

Huvudpartners