Årskort 2022

Vi har överträffade de flesta allsvenska förhandstipsen på herrsidan, medan våra damer gått från klarhet till klarhet och nu kliver upp i division 2. Vår målsättning är givetvis att fortsätta på den inslagna vägen även säsongen 2022, och med ditt stöd visa att IF Elfsborg är och förblir en förening att räkna med. Tillsammans går vi mot att åter få uppleva den stämning, känsla och gemenskap det innebär att vara Elfsborgare. Följ med på resan mot ett ännu större och starkare IF Elfsborg genom att köpa Årskort 2022!

Tack vare det enorma stödet från er Elfsborgare kunde vi göra det tillsammans 2021 – och tillsammans växlar vi nu upp med siktet inställt på en säsong präglad av gemenskap, glädje och nya framgångar för samtliga av våra lag.

Köp eller förnya ditt årskort redan idag och säkra din plats på Borås Arena!

För dig som haft seriebiljett 2021 på sittplats:
Vi har skickat ut ett mejl till dig, med en länk via vilken du kan förnya ditt årskort och behålla din plats även säsongen 2022. Men du kan även använda länken nedan.

För dig som haft seriebiljett på Elfsborgsläktaren:
För dig som haft seriebiljett på Elfsborgsläktaren (ståplats) under 2021 behöver du köpa ett nytt Årskort för säsongen 2022.

För dig som är medlem i Guliganerna:
Medlemmar i supporterföreningen Guliganerna har subventionerat pris på Årskort till IF Elfsborgs matcher på Borås Arena.

En sammanfattning av ditt Årskort 2022

  • Samtliga 15 hemmamatcher på Borås Arena i Allsvenskan för herrarna.
  • Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna.
  • Förtur till matcher i Svenska Cupen (Rydahallen) till anpassat pris.
  • Förtur till eventuella Europamatcher till anpassat pris.
  • Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartners.
  • Möjlighet att skicka vidare din matchbiljett om du inte kan gå.

Köp eller förnya ditt årskort senast 31 december!

Du som årskortsinnehavare betyder mycket för IF Elfsborg, och som ett extra tack till alla trogna Elfsborgare som köper eller förnyar sitt årskort innan årsskiftet gäller följande.

När du beställer ditt årskort innan 31 december 2021 får du i samband med köpet möjligheten att göra två tillval:

  1. Du kan köpa matchtröjan 2022 för endast 300 kr (ord. pris 599 kr). MAX 1 tröja per årskort.
  2. Du kan beställa vår unika box med ditt fysiska årskort. (Du får ditt digitala årskort levererat via e-post efter genomfört köp, och behöver alltså inte välja till det fysiska)

Vi trycker våra årskort tillsammans med Exakta. Läs mer om deras hållbarhetsarbete här

Du som väljer ett fysiskt årskort kommer få två alternativ att hämta ut det. Antingen den 21 december eller den 15 januari.

  • 21 december: Välkommen att hämta ut din box på Borås Arena mellan 16:00–19:00. Det bjuds på glögg och pepparkakor. Mer information kommer. (Beställning måste genomföras innan den 13 december)
  • 15 januari: Välkommen att hämta ut din box under årets första herr- och damträning i Rydahallen. Vi återkommer med information i början av januari 2022 om tillställningen går att genomföra med tanke på aktuella pandemirestriktioner. (Beställ innan 31 december)

Nästa uthämtningstillfälle

För dig som köpt årskort 2022 och beställt ett fysiskt kort. Vi kommer att återkomma med datum för nästa uthämtningstillfälle. Håll utkik på elfsborg.se


För dig som köper till matchtröjan kommer det finnas ett unikt tillfälle under våren 2022 närmare den allsvenska premiären där du får hämta ut din tröja och samtidigt träffa Elfsborgsspelare. Mer information och datum kommer längre fram.

Har du redan årskort på sittplats är 31 januari 2022 sista datum att förnya så du garanterat får behålla din plats.

Framtidskortet – för unga Elfsborgare

Framtidskortet är en särskild satsning för att premiera ungdomar, och innebär en chans för yngre supportrar att få uppleva stämningen och gemenskapen på Elfsborgsläktaren till ett mycket förmånligt pris. Till säsongen 2022 har vi 200 framtidskort till försäljning för dig som är mellan 7–17 år gammal för otroliga 450 kr styck – en billig peng för ett helt år av fotboll i gulsvart anda!

Först till kvarn gäller vid försäljning av framtidskorten, och du kan köpa ditt Framtidskort här >>>

Priser Årskort 2022

Oförändrade priser

Inga prishöjningar från 2021.

Guligan (Kräver medlemskap i Guliganerna)

Ordinarie: 1099 kr

Ungdom/Senior*: 799 kr

Ståplats Elfsborgsläktaren

Ordinarie: 1770 kr

Ungdom/Senior*: 1000 kr

Sittplats kategori 1

Ordinarie: 3680 kr

Ungdom/Senior*: 2640 kr

Sittplats kategori 2

Ordinarie: 2540 kr

Ungdom/Senior*: 1925 kr

Sittplats Familjeläktaren (Kräver att du köper minst 2 kort – 1 vuxen och 1 ungdom eller barn)

Ordinarie: 2500 kr

Ungdom 12–17 år: 1900 kr

Barn 7–12 år: 900 kr

Rullstol

Ordinarie: 1770 kr

Ungdom/Senior*: 1000 kr

*Ungdom under 18 år och senior 65+

Se ritning av Borås Arena och en överblick av sektionerna längst ned på sidan.

Försäljning av Årskort 2022

Biljettshopen på webben

Det enklaste och billigaste sättet att köpa ditt årskort är via vår biljettshop på webben . Där kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena och du väljer själv var på arenan du vill sitta. Du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller faktura/delbetalning via Klarna.

Ditt årskort levereras via e-post. Du kan sedan välja om du vill skriva ut det, eller om du vill ha det som digital biljett i din telefon.

Har du inte möjlighet att köpa via vår biljettshop kan du betala ditt årskort via vårt Bankgiro 5007-3543 eller Swish till 1231902899. Ange ditt namn och telefonnummer som referens.

Ge bort ett år med IF Elfsborg

Är du ute efter en julklapp som ger glädje hela året så är årskortet ett perfekt alternativ. Beställ senast 13 december för att hinna få boxen med det fysiska årskortet i god tid innan julafton. Den 21 december mellan klockan 16.00–19.00 är du sedan välkommen att hämta ut din box, och det bjuds samtidigt på glögg och pepparkakor. Uthämtningen sker på Borås Arena. Mer information kommer.

Frågor och svar om ditt årskort 2022 hittar du HÄR.

Vid övriga frågor eller funderingar kring ditt årskort kan du alltid kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig till rätta.

Varmt välkommen till IF Elfsborg och Borås Arena 2022!

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer