Trots en oviss tid kring lättnader i frågan om publik eller inte på arenorna, så har i skrivande stund 500 gula Elfsborgare valt att förnya eller köpa seriebiljett för 2021. Det visar på ett stort Elfsborgshjärta och en positivitet inför framtiden om att vi inom en snar framtid kan träffas och gå på fotboll på Borås Arena.

En av dessa med stort Elfsborgshjärta som har valt att förnya sin seriebiljett är LiseLotte Friis-Hansen. Hon har haft ett bultande hjärta för Elfsborg så länge hon kan minnas och har haft sin seriebiljett på Elfsborgsläktaren de senaste fem åren. Hon kände inga tveksamheter till att förnya sin seriebiljett även inför i år.

-Jag känner att det finns en förhoppning om att vi under 2021 kommer kunna få gå på match igen. Men även om det ändå inte skulle bli några matcher på plats vill jag stötta föreningen på det sätt jag kan och dra mitt strå till stacken, säger LiseLotte Friis-Hansen.

Vad betyder IF Elfsborg för dig, LiseLotte?

-Elfsborg betyder jättemycket för mig, speciellt en gemenskap som jag inte känner någon annanstans när man står på läktaren och ropar med andra. Det är även glädje och stolthet jag känner när det är dags för att gå på match när Elfsborg spelar, säger LiseLotte Friis-Hansen och fortsätter

-Fotboll är ju otroligt roligt och jag tycker att det ska uppskattas att det ett finns lag som Elfsborg i lilla Borås. Jag tycker det är viktigt att stötta laget både i med och motgång då det kan vara den extra pushen som behövs till laget.

Vad har du för förhoppning om den kommande säsongen?

-Det är kul att det har kommit in lite unga talanger in i laget som vill mycket och det är alltid kul att se. Men jag tror att det kommer att bli en väldigt bra säsong där vi slutar i toppen av tabellen. Ett SM-guld vill jag tro på, avslutar LiseLotte med.

Köp din seriebiljett innan den 15 mars och var med och tävla om signerade tracket jackets, matchtröjor & andra gulsvarta matchprylar.