En av de supportrar med stort Elfsborgshjärta som valt att förnya sin seriebiljett för säsongen 2021 är den mångårige supporten Mikael Delwér. På Ålgårdsläktaren har Mikael Delwér haft sin plats under många år och firar i år femton år som seriebiljettsinnehavare.

Det har varit ett tag sedan Mikael besökte arenan och han har under det senaste året fått följa laget via matcherna på TV och hoppas om att en dag, snart återigen kunna få besöka arenan under säsongen. Men trots ett ovisst år har Mikael valt att förnya sin seriebiljett och det var enligt Mikael och hans pappa Anders inget snack om det valet.

– Vi pratade om att göra det efter förra säsongen och vi ville förnya seriebiljetten så fort som möjligt. Även om det inte skulle bli några matcher på plats i år så får det bli så. Vi vill ju gärna var med och stödja Elfsborg på något sätt, säger Mikaels pappa.

Hur många år har du haft seriebiljett?

– Mikael har haft seriebiljett på arenan sedan den byggdes, vi hade även seriebiljett innan på Ryavallen så det har blivit några år. Vi tror Mikael har haft seriebiljett nu i 15 år, så detta året skulle isåfall vara ett femton års-jubileum, säger Anders Delwér.

Vad betyder IF Elfsborg för dig, Mikael?

– Det betyder allt för mig, säger Mikael. Hans pappa Anders fortsätter:

– Elfsborg är väldigt viktigt för Mikael, han går på alla matcher i ur och skur. Det finns ingenting stoppar honom från att gå på matcherna ett normalt år, även om vi skulle vara på sommarboendet på Orust under sommaren så åker vi fram och tillbaka för matcherna.

Vad har du för förhoppning om denna säsongen?

– Jag tror att vi slutar fyra i tabellen och att Jeppe Okkels gör flest mål för Elfsborg, avslutar Mikael med.

Köp din seriebiljett innan den 15 mars och var med och tävla om signerade tracket jackets, matchtröjor & andra gulsvarta matchprylar.