Vi börjar närma oss den allsvenska hemmapremiären mot Djurgårdens IF med enbart en dryg månad kvar. I och med detta samlades flera spelare under torsdagen förra veckan på IF Elfsborgs kansli för att ringa upp några av de supportrar som valt att ha köpt eller förnyat sin seriebiljett för året. Detta för att kunna tacka för det engagemang och fantastiska stöd våra supportrar visar gentemot föreningen genom att ha köpt seriebiljett.

Under torsdagen ringdes ett par hundra samtal till de som valt att skaffa seriebiljett för årets säsong. Det var en hel del förvånande men till största del glada supportrar som Elfsborgsspelarna fick prata med och tacka för deras stöd.

 

Om du köper din seriebiljett innan den 15 mars är du med och tävlar om signerade tracket jackets, matchtröjor & andra gulsvarta matchprylar.