Trots en oviss tid kring lättnader i frågan om publik eller inte på arenorna, så har över 500 gula Elfsborgare valt att förnya eller köpa seriebiljett för 2021. Det visar på ett stort Elfsborgshjärta och en positivitet inför framtiden om att vi inom en snar framtid kan träffas och gå på fotboll på Borås Arena.

Ewa Ringqvist är en av de med stort Elfsborgshjärta som har valt att förnya sin seriebiljett på Ålgårdsläktaren. Hon har sedan barnsben följt Elfsborg och laget har blivit ett av Ewas största intressen i livet. Hon har under varje år sett fram emot att säsongen ska börja så hon kan gå ut sätta sig på läktaren under matcherna. Det gör hon även i år och valde därmed att förnya sin seriebiljett.

– Jag har haft seriebiljett så länge jag kan minnas och hade det även på Ryavallen när Elfsborg spelade där, så jag ser inte detta året annorlunda mot något annat år när det gäller seriebiljetten, säger Ewa Ringqvist.

Vad betyder IF Elfsborg för dig, Ewa?

– Elfsborg har följt med mig jämnt och det har växt fram till ett stort intresse i mitt liv, trots att jag inte vet vart det kommer ifrån. Men jag lever med i hur det går för laget och när jag tänker på Elfsborg är det enklast förklarat med att jag får en positiv känsla inom mig, säger Ewa.

Vad har du förhoppningar om den kommande säsongen?

– Jag gillar inte att tippa men att Elfsborg slutar på den övre halvan av tabellen kan vi ju slå fast, avslutar Ewa.

Köp din seriebiljett innan den 15 mars och var med och tävla om signerade tracket jackets, matchtröjor & andra gulsvarta matchprylar.