Trots en oviss tid kring lättnader i frågan om publik eller inte på arenorna, så har många gula Elfsborgare valt att förnya eller köpa seriebiljett för 2021. Det visar på ett stort Elfsborgshjärta och en positivitet inför framtiden om att vi inom en snar framtid kan träffas och gå på fotboll på Borås Arena.

Per Joelsson är en av de personer med stort Elfsborgshjärta som har valt att förnya sin seriebiljett inför i år på Ålgårdsläktaren. Han har följt Elfsborg sedan han var barn och fått uppleva både motgångarna och framgångarna under åren. Per ser sin seriebiljett som en självklarhet och ett bevis på den lojalitet man visar till den förening man älskar.

– Jag har haft seriebiljett i många år, så länge Borås Arena har funnits men det är längre än så. Man lever på hoppet om att få se på fotboll i år men skulle inte det hända vet jag att pengarna går till rätt ficka, säger Per Joelsson.

Vad betyder IF Elfsborg för dig, Per?

– Det betyder en stolthet och en gemenskap för mig, Elfsborg är ett starkt varumärke som man vill känna sig delaktig i, säger Per. Han fortsätter:

– Man har fått vara med i både upp och nedgång men det är främst dom positiva minnena man bär med sig och det har ju blivit några stycken. Med några cup-guld och sm-guld.

Vad har du för förhoppningar om den kommande säsongen?

– Det är ett ungt lag med stor potential och lyckas man hitta rätt från början så kan det gå riktigt bra. Att knipa en andraplats, som under förra året kan vara att begära mycket men jag vill gärna se Elfsborg där uppe i toppen. Så hoppas jag att det blir med, säger Per avslutningsvis.

Se den längre intervjun med seriebiljettsinnehavaren Per här: 

Den viktigaste seriebiljetten någonsin! Köp den här