Sedan säsongen 2000 har tifo-gruppen förgyllt IF Elfsborgs matcher med olika kreationer för att lyfta spelarna, hylla IFEs historia eller utvalda legendarer. Nu behöver Guligan Tifo Support hjälp att hitta en ny lokal.

GTS (Guligan Tifo Support) består av Elfsborgare som ideellt arbetar med att göra läktararrangemang kring Elfsborgsmatcher. Detta kan vara allt från handmålade flaggor som täcker hela läktare till ark som skapar ett stort mönster. Allt material finansieras av bidrag från enskilda Elfsborgare. GTS finansierar inte användning av olaglig pyroteknik. De senaste åren har dessa läktararrangemang eller ”tifon” som det ofta kallas tillverkats i olika lokaler som lånats ut av företag. Detta har inneburit ett stort arbete med att kånka runt grejer mellan olika ställen och att ständigt leta nya lokaler för de aktiva supportrarna.

– Allt flyttande och osäkerheten i lokalfrågan har varit en betydande anledning till att dessa läktararrangemang uteblivit under årets säsong och att GTS verksamhet legat på is. Med anledning av detta söker vi nu en lokal som kan bli mer permanent vilket förhoppningsvis kan skapa mer kontinuitet i verksamheten och möjlighet för oss att lägga fullt fokus på det vi tycker om allra mest: att tillverka tifon till IF Elfsborgs matcher berättar Olle Larsson i GTS.

Har du en lokal du önskar hyra ut eller känner någon som kan vara behjälplig? Tveka inte att kontakta oss via: info@guliganerna.se eller på nummer 072-263 62 88